️ تکذیب شایعه بنزین 80 هزار تومانی از سوی دفتر عارف قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد تازه‌ترین وضعیت همسر رهبر شهید انقلاب + فیلم تعطیلی ادارات چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + اسامی استان‌ها و جزییات کامل فرمانده پدافند هوایی جنوب منصوب شد / امیر عبدالله وفایی کیست؟ سخنگوی سپاه: ادعای ترامپ درباره گفتگوی پشت پرده با سپاه، ناشی از توهم شکست است بیانیه سپاه پاسداران؛ هرگونه تهدید و تعرض را با قاطعیت تمام در هم خواهند کوبید + جزئیات و متن خبر جدید درباره بازبینی و افزایش حقوق کارکنان دولت در نیمه دوم امسال / توضیحات عضو کمیسیون عمران مجلس ادغام قرارگاه خاتم در ستاد کل نیرو‌های مسلح یعنی آماده باش جنگی؟ پزشکیان میزبان قالیباف و اژه‌ای شد/ محور جلسه چه سران قوا بود؟ تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی | جزئیات جدید از پرداخت حقوق، بیمه و موانع قانونی + فیلم توضیحات سازمان استخدامی در خصوص تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی قالیباف: با همه وجودم می‌گویم برای من هیچ فرقی بین امام شهید و رهبر معظم انقلاب نیست شیخ نعیم قاسم: جنگ 33 روزه ثابت کرد که اسرائیل فقط زبان زور می‌فهمد

ربیعی: اغتشاش صدای اعتراض مدنی را به حاشیه می‌برد

ربیعی: اغتشاش صدای اعتراض مدنی را به حاشیه می‌برد سخنگوی دولت با بیان اینکه جفای خشونت‌ها و اغتشاش‌های خیابانی این است که صدای اعتراض مدنی را به حاشیه می‌بر،د خاطرنشان کرد: این حاشیه‌رانی، خواست بدخواهان ایران و تروریست‌هاست.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۲ - ۲۹ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 20
کد خبر: ۲۸۳۸۴

به گزارش راهبرد معاصر؛  علی ربیعی سخنگوی دولت در صفحه شخصی خود در توئیتر خاطرنشان کرد: نباید صدای اعتراض مدنی را به حاشیه می‌برد.

 

متن کامل توییت سخنگوی دولت به شرح ذیل است:

من در نشست سخنگویی گفتم پدیده اغتشاشات بیش از 2 روز دوام نخواهد داشت. احساس کردم مرزبندی میان اعتراض مدنی و خشونت ضدمردمی تعمیق شده است. جفای خشونت‌ها و اغتشاش‌های خیابانی این است که صدای اعتراض مدنی را به حاشیه می‌برد.


این حاشیه‌رانی، خواست بدخواهان ایران و تروریست‌هاست.

 

دوگانه اعتراض یا اغتشاش، دوگانه گفتگوی اجتماعی یا خشونت است‌ اولی سبب پویش و دومی عامل فرسایش است. نخبگان، انجمن‌های علمی و احزاب می‌توانند پیشرو گفتگو باشند. دست همه اهل گفت‌وگو را می‌فشاریم.

 

 

هدف طرح حمایت معیشتی با مدیریت مصرف سوخت، نه جبران کسری بودجه‌ی دولت، که جبران کسریِ حمایت از معیشت مردم، به ویژه اقشار کمتربرخوردار است.

 

حدود ۶۰ درصد خانوارهای ایران خودرو شخصی ندارند و مصرف بخش بزرگی از خودروداران روستایی و شهرهای کوچک هم زیر شصت لیتر در ماه است. این طرح به نفع هر 2 این ‌گروه‌های بزرگ است که اکثر شهروندان ایرانند. هموطنان‌مان به خصوص این دو گروه، به مرور زمان آثار مثبت آن را خواهند دید.

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار